Presentation

Jag började för drygt 10 år sedan att blogga på blogg.se. Där upptäcktes, att jag var i riskzonen, att bli hackad av ovälkomna personer. Det gjorde att jag gick över till WordPress.com. Det är därför som många bloggar har samma start datum, då jag förde över dem hit. Alla har jag inte hunnit att redigera, då flytten ibland förändrade layouten.

Som syns på bloggarna rör jag mig ganska brett. Det finns bokrecensioner, filmrecensioner ganska mycket analyser av religiösa frågor. Även politiken får sin beskärda del. Donald Trump går ej att gå förbi.

Religiösa inslag har handlat om Livets Ord och Ulf Ekmans uttåg ur församlingen och vapenbrodern Robert Eks sorti från församlingen. Runar Sögaards utsvävningar, Carolas väg till tron, Lewi Pethrus osv. Att dessa ämnen finns med beror på att jag vuxit upp i frikyrkan och har med mig ett viktigt gods därifrån. Andra figurer som beskrivits är Anders Breivik, flera inlägg om Palmemordet, med slut uppgörelsen i Juni 2020.

Filmer som recenserats är bland några som: The Danish Girl, Filmen om Ove, Malala, Girigheten pris, Sameblod, Fifty Shades of Grey, Filmen om Noa ur Bibeln.

Jag är barnläkare till yrket och en del kommer därifrån. Har skrivit om 9-årskrisen, Astrid Lindgrens fallet, Ett spädbarns död.

Publicerad av Blogginlägg i Tiden

Jag har yrkesmässigt arbetat som barnläkare under hela min karriär. Innan jag var klar med utbildningen, så anknöt jag mig till en forskningsinstitution på Karolinska Institutet under professor Torbjörn Caspersson. Han fokuserade på Medicinsk cellforskning. Jag har brett allmänintresse med fokus på barnsutveckling, samhällsdebatt, politik, religion, konst, litteratur och film. Har ett starkt fotointresse och har haft 4 utställningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: