Inlägg i Tiden

Detta är min nya blogg, som jag kallar Inlägg i Tiden. Jag har haft en på blogg.se men den har blivit hackad, varför jag behöver en ny. Jag hoppas kunna föra över den redan publicerade bloggarna hit. De sträcker sig tillbaka från 2007, men alla dom kanske inte behöver läggas över.

Det händer så mycket på nätet och en flod av sociala medel väller över oss. Det är Facebook, twitter och Instagram och det handlar om att kunna påverka, få följare och det finns alltid en dröm om att nå ut. Jag har haft en mindre skara dock ganska spridd över landet och även utomlands. På den här plattformen är jag ny och hittar inte grejerna och har inte sett än hur man lägger upp foton. Det blir en period av lärande.

Publicerad av Blogginlägg i Tiden

Jag har yrkesmässigt arbetat som barnläkare under hela min karriär. Innan jag var klar med utbildningen, så anknöt jag mig till en forskningsinstitution på Karolinska Institutet under professor Torbjörn Caspersson. Han fokuserade på Medicinsk cellforskning. Jag har brett allmänintresse med fokus på barnsutveckling, samhällsdebatt, politik, religion, konst, litteratur och film. Har ett starkt fotointresse och har haft 4 utställningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: